Головна » Статті » Рецепти

«Картопляні кульки для гарнірів»
«Картопляні кульки для гарнірів»:

800 г картоплі
50 г вершкового масла
1 сире яйце для пюре
червоний і чорний мелений перець, сіль за смаком
40 р пшеничного борошна
рослинна олія для смаження у фритюрі.

Картоплю вимийте, очистіть, відваріть до напівготовності і злийте воду. Не даючи охолонути, швидко і ретельно розітріть дерев'яною маточкою. Додайте попередньо розтоплене гаряче вершкове масло, сире яйце, посоліть і поперчіть за смаком, ще раз гарненько розітріть і перемішайте. Сформуйте з теплого картопляного пюре невеликі кульки. Обваляйте їх у борошні і запаніруйте в пшеничного борошні вищого сорту. Рослинна олія розігрійте до кипіння на великій сковороді з високими бортами або в каструлі і обсмажте в ньому картопляні кульки до золотистого кольору. Подавайте на стіл гарячими, прикрасивши свіжою зеленню.

Просмотров: 364
Категория: Рецепти |
| Теги: олія, кульки

Рекомендовані рецепти:

Міні-маффіни з морквою і яблуками
Японський чізкейк
Великодні паски
Торт "Медовик"
Полуниця у вершках
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: