Головна » Статті » Рецепти

Салат «Дід Мороз»
Салат «Дід Мороз»:

Рис варений-1 скл.+ 1 ст. л. на прикрасу
Крабові палички 200г
Морква сира 1 шт
Яйце куряче (варене) 2 шт
Майонез
Зелень кропу 1 пучок
Сир 2 не великих шматочка
Перець болгарський не багато, для прикраси
Перець чорний горошок 2 шт
Паприка солодка мелена маленька щіпка
Перець чорний мелений, сіль за смаком.

Моркву натерти на самій дрібній тертці. Яйця ( половину білка залишити на прикрасу) натерти на середній тертці. Крабові палички розгорнути, відрізати червону частина( прикраса), білу дрібно порізати в салат. Додати пару гілочок дрібно нарізаного кропу,сіль, чорний мелений перець, заправити майонезом. Викласти салат на блюдо, оформити.

Оформлення:
Особа - вирізати з сиру половинку овалу. Очі - горошини переца, щоки-мелена паприка, борода і вуса - тертий яєчний білок. Шуба й шапка - вирізати з червоної частини крабових паличок, хутро-рис, рукавиці і ніс - вирізати з червоного болгарського перця. Подарунок - з сиру і крабових паличок. Посох - біла частина крабових паличок.

Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: вирізати, салат

Рекомендовані рецепти:

Рулет з меренги
Рибний паштет з овочами
Млинці з м'ясом
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Сирний торт з персиками
Яблучний-вишневий соложеник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: