Салат «Дід Мороз»: Рис варений-1 скл.+ 1 ст. л. на прикрасу Крабові палички 200г Морква сира 1 шт Яйце куряче (варене) 2 шт Майонез Зелень кропу 1 пучок Сир 2 не великих шматочка Перець болгарський не багато, для прикраси Перець чорний горошок 2 шт Паприка солодка мелена маленька щіпка Перець чорний мелений, сіль за смаком. Моркву натерти на самій дрібній тертці. Яйця ( половину білка залишити на прикрасу) натерти на середній тертці. Крабові палички розгорнути, відрізати червону частина( прикраса), білу дрібно порізати в салат. Додати пару гілочок дрібно нарізаного кропу,сіль, чорний мелений перець, заправити майонезом. Викласти салат на блюдо, оформити. Оформлення: Особа - вирізати з сиру половинку овалу. Очі - горошини переца, щоки-мелена паприка, борода і вуса - тертий яєчний білок. Шуба й шапка - вирізати з червоної частини крабових паличок, хутро-рис, рукавиці і ніс - вирізати з червоного болгарського перця. Подарунок - з сиру і крабових паличок. Посох - біла частина крабових паличок.
|