Салат з квасолею, тунцем і кукурудзою: Тунець 1 банку (185м) Кукурудза 200г 3 шт. Помідори 3 шт. Огірки Квасоля (відварна) 200г Лук-порей (біла частина) 1 шт (можна замінити ріпчастою цибулею 1/2 шт.) Болгарський перець 2 шт. Сіль, майонез, пучок петрушки. Огірки, помідори, цибуля-порей вимити, обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, цибулю-порей колечками (ріпчасту цибулю дрібно нарізати). Болгарський перець вимити, вирізати насіння, ще раз промити, нарізати кубиками. Петрушку вимити, обсушити, дрібно нарізати або розібрати на листочки. З кукурудзи і тунця злити рідину, тунець розім'яти виделкою. Салат викладати на блюдо шарами: 1. Квасоля, майонез 2. Кукурудза, майонез 3. Тунець 4. Цибулю-порей (або ріпчаста цибуля) 5. Петрушка 6. Помідори (трохи посолити), майонез 7. Болгарський перець 8. Огірки (трохи посолити) Верх салату добре змастити майонезом, прикрасити трояндочкою з помідора, цибулею-пореєм і листочками петрушки). Салат прибрати на годину в холодильник.
|