Головна » Статті » Рецепти

Салат з квасолею, тунцем і кукурудзою
Салат з квасолею, тунцем і кукурудзою:

Тунець 1 банку (185м)
Кукурудза 200г
3 шт. Помідори
3 шт. Огірки
Квасоля (відварна) 200г
Лук-порей (біла частина) 1 шт (можна замінити ріпчастою цибулею 1/2 шт.)
Болгарський перець 2 шт.
Сіль, майонез, пучок петрушки.

Огірки, помідори, цибуля-порей вимити, обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, цибулю-порей колечками (ріпчасту цибулю дрібно нарізати). Болгарський перець вимити, вирізати насіння, ще раз промити, нарізати кубиками. Петрушку
вимити, обсушити, дрібно нарізати або розібрати на листочки. З кукурудзи і тунця злити рідину, тунець розім'яти виделкою. Салат викладати на блюдо шарами:
1. Квасоля, майонез
2. Кукурудза, майонез
3. Тунець
4. Цибулю-порей (або ріпчаста цибуля)
5. Петрушка
6. Помідори (трохи посолити), майонез
7. Болгарський перець
8. Огірки (трохи посолити)
Верх салату добре змастити майонезом, прикрасити трояндочкою з помідора, цибулею-пореєм і листочками петрушки). Салат прибрати на годину в холодильник.

Просмотров: 368
Категория: Рецепти |
| Теги: огірки, салат

Рекомендовані рецепти:

Пиріг-рулет з грибами
Налисники на молоці
Грибний "біфштекс"
Лимонно-морквяне ласощі
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Пісні рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: