Головна » Статті » Рецепти |
![]() 450 г помідорів-чері Нагрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник протягом 2 хвилин. Викладіть на сковороду всі спеції і зелень і обсмажуйте поки часник не почне ставати золотисто-коричневим, а потім додайте помідори і цукор. Добре перемішайте. Зменшіть вогонь і продовжуйте тримати на вогні. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Злийте пасту і викладіть її до соусу. Додайте до пасти сир і нарізаний базилік. Добре перемішайте і подавайте. | |
Просмотров: 590 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |