Паста з помідорами, базиліком і часником: 450 г помідорів-чері 3 столових ложки оливкової олії половина червоної цибулини, дрібно нарубати 1 столова ложка часнику в маслі 1 столова ложка нарізаного чебрецю 1 столова ложка нарізаного орегано 1 чайна ложка пластівців червоного перцю 1 чайна ложка цукру 450 г локшини або спагетті 1/4 склянки тертого пармезану базилік. Нагрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник протягом 2 хвилин. Викладіть на сковороду всі спеції і зелень і обсмажуйте поки часник не почне ставати золотисто-коричневим, а потім додайте помідори і цукор. Добре перемішайте. Зменшіть вогонь і продовжуйте тримати на вогні. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Злийте пасту і викладіть її до соусу. Додайте до пасти сир і нарізаний базилік. Добре перемішайте і подавайте.
|