Головна » Статті » Рецепти

Паста з помідорами, базиліком і часником
Паста з помідорами, базиліком і часником:

450 г помідорів-чері
3 столових ложки оливкової олії
половина червоної цибулини, дрібно нарубати
1 столова ложка часнику в маслі
1 столова ложка нарізаного чебрецю
1 столова ложка нарізаного орегано
1 чайна ложка пластівців червоного перцю
1 чайна ложка цукру
450 г локшини або спагетті
1/4 склянки тертого пармезану
базилік.

Нагрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник протягом 2 хвилин. Викладіть на сковороду всі спеції і зелень і обсмажуйте поки часник не почне ставати золотисто-коричневим, а потім додайте помідори і цукор. Добре перемішайте. Зменшіть вогонь і продовжуйте тримати на вогні. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Злийте пасту і викладіть її до соусу. Додайте до пасти сир і нарізаний базилік. Добре перемішайте і подавайте.

Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: столова, перемішайте

Рекомендовані рецепти:

Порційна шарлотка
Готуємо бісквітне тісто
Пудинг з фініками
Мафіни з мигдалем і цукатами
Закусочний торт "Полянка"
Кекс з лимоном і маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: