САЛАТ «ФЛАМІНГО»: консервована у власному соку горбуша 1 банку; курячі яйця 2 шт.; вершкове масло 100 гр.; відварна морква 2 шт.; плавлений сирок 2 гр.; зелена цибуля 4-5 шматочків; ріпчаста цибуля 1 шт. середнього розміру; майонез за смаком для заправки. Продукти моєму, яйця і моркву відварюємо, потім чистимо. Подрібнюємо яйця на дрібній, а моркву на великій тертці, кришимо зелений лук, розминаємо виделкою горбушу, ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо до золотистого відтінку на вершковому маслі (можна підсолити). Всі інгредієнти повинні знаходитися в різних купках. Не глибокий, але з широким дном салатник змащуємо майонезом, потім викладаємо шарами підготовлені інгредієнти в наступній послідовності: — яйця; — майонез; — зелена цибуля; — вершкове масло (Масло необхідно заздалегідь покласти в морозилку, потім перед тим як почати формувати цей шар необхідно витягнути його звідти і натерти на дрібній тертці. Робити це потрібно безпосередньо над шаром зеленого лука); — консервована горбуша; — майонез; — плавлений сирок (з ним треба проробити те ж саме, що і з вершковим маслом); — майонез; — морква; — майонез; — ріпчасту цибулю (викладати не шаром, а часто розкидати його по поверхні салату). Готовий салат ставимо в холодильник для просочення на 5-6 годин, а краще зробити це з вечора, так у цьому випадку він краще просочиться і стане набагато смачніше.
|