Головна » Статті » Рецепти

САЛАТ «ФЛАМІНГО»
САЛАТ «ФЛАМІНГО»:

консервована у власному соку горбуша 1 банку;
курячі яйця 2 шт.;
вершкове масло 100 гр.;
відварна морква 2 шт.;
плавлений сирок 2 гр.;
зелена цибуля 4-5 шматочків;
ріпчаста цибуля 1 шт. середнього розміру;
майонез за смаком для заправки.

Продукти моєму, яйця і моркву відварюємо, потім чистимо. Подрібнюємо яйця на дрібній, а моркву на великій тертці, кришимо зелений лук, розминаємо виделкою горбушу, ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо до золотистого відтінку на вершковому маслі (можна підсолити). Всі інгредієнти повинні знаходитися в різних купках. Не глибокий, але з широким дном салатник змащуємо майонезом, потім викладаємо шарами підготовлені інгредієнти в наступній послідовності:
— яйця;
— майонез;
— зелена цибуля;
— вершкове масло (Масло необхідно заздалегідь покласти в морозилку, потім перед тим як почати формувати цей шар необхідно витягнути його звідти і натерти на дрібній тертці. Робити це потрібно безпосередньо над шаром зеленого лука);
— консервована горбуша;
— майонез;
— плавлений сирок (з ним треба проробити те ж саме, що і з вершковим маслом);
— майонез;
— морква;
— майонез;
— ріпчасту цибулю (викладати не шаром, а часто розкидати його по поверхні салату).
Готовий салат ставимо в холодильник для просочення на 5-6 годин, а краще зробити це з вечора, так у цьому випадку він краще просочиться і стане набагато смачніше.

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: майонез

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з фініками
"Той самий" столичний кекс
Пиріжки з щавлем і яйцем
Печиво з волоськими горішками
Кекси з чорницею і брусницею
Капустяні оладки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: