Головна » Статті » Рецепти

Салат «Водна Одисея»
Салат «Водна Одисея»:

2 шт. картопля (середня. резмера);
1 банку шпроти;
курін. яйця 2 шт.;
твердий сир (можна взяти ковбасний сир) 50-70 гр.;
2 шт. морква (середня. розміру);
2 шт. ріпчаста цибуля (середня. розміру);
часник 1-2 зубчики;
зелень петрушки або кропу для прикраси;
ростить. олія для смаження;
майонез для заправки.

Картоплю відварюємо «в мундирі», очистити від шкірки, потім натираємо його на крупній тертці. Варимо яйця, чистимо і так само натираємо на тертці. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо, моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, після цього обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі в сковороді до золотистого відтінку.
Шпроти подрібнюємо виделкою, але перед цим кілька рибок відкладаємо для прикраси. Викладаємо салат шарами в наступному порядку:
— картопля (не змащуємо майонезом!);
— обсмажені цибулю з морквою;
— подрібнені шпроти;
— курячі яйця;
— тертий сир;
— змащуємо майонезом, в нього попередньо видавимо часник.
Салат густо прикрашаємо зеленню з боків, а зверху увіткнемо рибки.

Просмотров: 454
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Рецепт "Хрусткого" салату
Ватрушка "Ласун"
Курка з томатним рисом
Яблучний пай
Млинці з бананом
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: