Головна » Статті » Рецепти

Курячі рулетики з грибами
Курячі рулетики з грибами:

для тіста:
4 яйця
2 столові ложки борошна
2 столові ложки крохмалю
100 гр майонезу.

Замісити тісто. На деко покласти змащену рослинним маслом папір для випікання, вилити на неї тісто, але залишити 2-3 столових ложки в мисці, де ви робили тісто. Тепер дрібно наріжемо кріп і перемішати з залишками тіста, в шаховому порядку потрібно зверху на тісто накапати кропову масу. Наріжемо пластинками мариновані гриби і теж викладемо на тісто. Відправляємо в духовку для запікання на 10 хвилин. Краї почали підніматися? — це ознака готовності. Виймаємо з духовки і залишаємо остигати. Тим часом нарізаємо 1 копчену грудинку невеликими шматочками, змішати з 3 столовими ложками майонезу і 2 зубками часнику (нарізаними дрібними шматочками або продавленными через часникодавку). Цією начинкою змащуємо остиглий пласт тіста і звертаємо в рулет. Потрібно побороти бажання відразу почати їсти блюдо і залишити на годинку в холодильник, після чого ще з більшим апетитом радувати себе і своїх домочадців красивим курячим рулетиком.

Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, тіста

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Кекс "селянські"
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Омлет-бісквіт
Цепеліни
Салат "Крабик" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: