Курячі рулетики з грибами: для тіста: 4 яйця 2 столові ложки борошна 2 столові ложки крохмалю 100 гр майонезу. Замісити тісто. На деко покласти змащену рослинним маслом папір для випікання, вилити на неї тісто, але залишити 2-3 столових ложки в мисці, де ви робили тісто. Тепер дрібно наріжемо кріп і перемішати з залишками тіста, в шаховому порядку потрібно зверху на тісто накапати кропову масу. Наріжемо пластинками мариновані гриби і теж викладемо на тісто. Відправляємо в духовку для запікання на 10 хвилин. Краї почали підніматися? — це ознака готовності. Виймаємо з духовки і залишаємо остигати. Тим часом нарізаємо 1 копчену грудинку невеликими шматочками, змішати з 3 столовими ложками майонезу і 2 зубками часнику (нарізаними дрібними шматочками або продавленными через часникодавку). Цією начинкою змащуємо остиглий пласт тіста і звертаємо в рулет. Потрібно побороти бажання відразу почати їсти блюдо і залишити на годинку в холодильник, після чого ще з більшим апетитом радувати себе і своїх домочадців красивим курячим рулетиком.
|