Головна » Статті » Рецепти

Салат «Вінегрет»
Салат «Вінегрет»:

Буряк (завбільшки з кулачок) 1 шт.
Картоплю (з кулачок) 1 шт. (або дрібніше – 2-3 шт.)
Морква (10-15 см) 1 шт. (або 2 шт. невеликих)
1 шт. Огірок солоний
Капуста квашена 1/2 склянки
Горошок зелений, консервований 3/4 склянки
Лук ріпчаста (з пів-кулачка) 1 шт.
Свіжий огірок і зелену цибулю для аромату – за бажанням
Сіль за смаком
Масло рослинне 1-2 ст. л.

Відваріть до готовності в шкірці буряк, моркву і картоплю. Овочі краще варити у різних посудах, так як час варіння у всіх різне. Охолодіть готові овочі, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Солоний огірок наріжте кубиками. Свіжий огірок – так само кубиками. Квашену капусту теж не завадить подрібнити, щоб не тягнулася «нитками». Ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками. Якщо є зелений цибулю – дрібно нарубаєте його. З'єднайте всі інгредієнти разом. Додайте до них проціджений від соку горошок (або квасоля), перемішайте, посоліть за смаком. Заправте салат олією.

Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: кубиками

Рекомендовані рецепти:

Персиковий торт-суфле
Пудинг з фініками
Вівсяний хлібець
Бутерброди "Пікантні"
Готуємо бісквітне тісто
Порційна шарлотка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: