Головна » Статті » Рецепти |
![]() Буряк (завбільшки з кулачок) 1 шт. Відваріть до готовності в шкірці буряк, моркву і картоплю. Овочі краще варити у різних посудах, так як час варіння у всіх різне. Охолодіть готові овочі, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Солоний огірок наріжте кубиками. Свіжий огірок – так само кубиками. Квашену капусту теж не завадить подрібнити, щоб не тягнулася «нитками». Ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками. Якщо є зелений цибулю – дрібно нарубаєте його. З'єднайте всі інгредієнти разом. Додайте до них проціджений від соку горошок (або квасоля), перемішайте, посоліть за смаком. Заправте салат олією. | |
Просмотров: 629 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |