Головна » Статті » Рецепти

«Конячка» з курки, грибів і солодкого перцю
«Конячка» з курки, грибів і солодкого перцю:

200-300г смажених грибів,
4 варених яйця,
2 солодких болгарських перцю,
1 варена куряча грудка,
майонез,
сіль.

Дрібно нарізати філе грудки, дрібним кубиком перець порізати, з'єднати, додати майонез, перемішати, викласти у форму голови коня на плоске блюдо. Відокремити яєчні білки від жовтків, потерти їх окремо на дрібній тертці. Змішати жовтки з майонезом, покрити всю поверхню салату, потім зверху посипати білками, зробити з смажених грибів гриву, ніздрі і очі.
Зробити салат у вигляді голови коня простіше, ніж у вигляді цілої конячки. Однак і це завдання нездійсненне.

Просмотров: 554
Категория: Рецепти |
| Теги: перцю, грибів

Рекомендовані рецепти:

Закуска з брокколі і шпрот
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Курячий суп із зеленим горошком
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Зефір на десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: