Головна » Статті » Рецепти

Гостра картопля з овочами
Гостра картопля з овочами:

картопля 800 г
болгарський перець 1 штука
цибулина середніх розмірів 1 штука
часник 2 зубчики
перець чилі 1 невеликий стручок
оцет 1 стіл. ложка
паприка 1 чайн. ложка
кмин 1 чайн. ложка
рослинна олія 3-4 стіл. ложки
сіль, перець, петрушка за смаком.

Картоплю почистити, відварити майже до готовності. Перець і цибулю порізати невеликими кубиками. Перець чилі і часник порубати ножем. В ступці, змішати і добре потовкти перець чилі, часник, 1 ст. ложка олії, оцет, кмин, паприку і сіль. Я ще додаю січену петрушку туди. У сковорідці розігріваємо 2-3 ст. ложки олії. Картоплю, якщо велика, нарізаємо. Я зазвичай беру дрібну і не ріжу. Обсмажуємо в олії картоплю до утворення скоринки. Додаємо цибулю і ще трохи обсмажуємо. Додаємо болгарський перець, суміш приправ і смажимо ще 4-5 хвилин. Солимо і перчимо за смаком. Перед подачею посипати петрушкою.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, олії

Рекомендовані рецепти:

Сирники
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Зефір на десерт
Печиво з волоськими горішками
Мафіни з мигдалем і цукатами
Картопляний салат з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: