Головна » Статті » Рецепти

Помилкові курячі ніжки
Помилкові курячі ніжки:

Для тіста:
250г борошна
0,75 склянки кефір — 1 склянка (залежить від борошна)
сода 1/2 чайн.лож.
солі на кінчику ножа
500 г курячого фаршу (+1луковица, сіль, перець чорний за смаком)
1 пачка солоної соломки
рослинна олія для смаження.

З кефіру, соди, солі та борошна замісити тісто має бути м'яким, не прилипати до рук). Тісто розкачати завтовшки 1мм і порізати смужками шириною 3 див фарш добре вимішати, навіть трохи покидати об стіл, щоб добре тримався і не розпадався. Взяти соломку, трохи фаршу приліпити до краю соломки. Потім смужкою тіста обкрутити навколо фаршу, починаючи з середини соломки і вийде «куряча ніжка». У сковороду налити олії стільки, щоб покривало половину «ніжки», це приблизно 1-1,5 см. Розігріти масло і обсмажити там «ніжки» до зарум'янювання.

Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: добре, фаршу

Рекомендовані рецепти:

Меренги з лимонним кремом
Українські пампушки з часником
Курка з квасолею
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Пиріг з капустою і яйцем
Імбирний чай
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: