Помилкові курячі ніжки: Для тіста: 250г борошна 0,75 склянки кефір — 1 склянка (залежить від борошна) сода 1/2 чайн.лож. солі на кінчику ножа 500 г курячого фаршу (+1луковица, сіль, перець чорний за смаком) 1 пачка солоної соломки рослинна олія для смаження. З кефіру, соди, солі та борошна замісити тісто має бути м'яким, не прилипати до рук). Тісто розкачати завтовшки 1мм і порізати смужками шириною 3 див фарш добре вимішати, навіть трохи покидати об стіл, щоб добре тримався і не розпадався. Взяти соломку, трохи фаршу приліпити до краю соломки. Потім смужкою тіста обкрутити навколо фаршу, починаючи з середини соломки і вийде «куряча ніжка». У сковороду налити олії стільки, щоб покривало половину «ніжки», це приблизно 1-1,5 см. Розігріти масло і обсмажити там «ніжки» до зарум'янювання.
|