Багатошарового желе: 3 пачки полуничного або вишневого желе 2 пачки желе з ківі або лимона (чим яскравіше, тим краще) 2 банки згущеного молока 90 гр. звичайного желатину. Розведіть всі 3 желе згідно інструкції на упаковці або приготуйте желе самі. Збийте згущене молоко. Розведіть желатин, налийте в чашку (250 мл) гарячої води, яка щойно закипіла і замочіть желатин, помішуйте його до зникнення крупинок. Змішайте желатин зі згущеним молоком. Підготуйте суху форму, застеліть її харчової плівкою, таким чином, щоб ви могли потім дістати желе з допомогою плівки ( краї плівки повинні звисати з форми). Залийте спочатку червоний шар желе, поставте в холодильник на 10-15 хвилин. Потім залийте вершковою желе і знову в холодильник на 10-15 хвилин.Потім залийте зелене желе і також в холодильник на 10-15 хвилин. Потім таким же чином залийте вершкове - червоне-вершкове. Далі зелене - вершкове - червоне. Прибрати в холодильник на 2 години. Дістати з форми, розрізати на квадрати і подавати.
|