Головна » Статті » Рецепти

Багатошарового желе
Багатошарового желе:

3 пачки полуничного або вишневого желе
2 пачки желе з ківі або лимона (чим яскравіше, тим краще)
2 банки згущеного молока
90 гр. звичайного желатину.

Розведіть всі 3 желе згідно інструкції на упаковці або приготуйте желе самі. Збийте згущене молоко. Розведіть желатин, налийте в чашку (250 мл) гарячої води, яка щойно закипіла і замочіть желатин, помішуйте його до зникнення крупинок. Змішайте желатин зі згущеним молоком.
Підготуйте суху форму, застеліть її харчової плівкою, таким чином, щоб ви могли потім дістати желе з допомогою плівки ( краї плівки повинні звисати з форми). Залийте спочатку червоний шар желе, поставте в холодильник на 10-15 хвилин. Потім залийте вершковою желе і знову в холодильник на 10-15 хвилин.Потім залийте зелене желе і також в холодильник на 10-15 хвилин. Потім таким же чином залийте вершкове - червоне-вершкове. Далі зелене - вершкове - червоне. Прибрати в холодильник на 2 години. Дістати з форми, розрізати на квадрати і подавати.

Просмотров: 440
Категория: Рецепти |
| Теги: залийте, желе

Рекомендовані рецепти:

Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Полуничний пиріг
Багатошарові трикутники
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Клубочки ниток
Сирні пампушки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: