Гарячі бутерброди з грибами під сиром: 2 свіжі булочки з кунжутом 100 гр свіжих грибів за 1 шт помідор, огірок, цибуля 100 гр твердого сиру зелень, сіль, перець, оливкова або рослинне масло Час приготування — 15-20 хвилин. Починаємо з того, що нарізаємо цибулю і гриби. До речі, замість свіжих грибів можна використовувати маленькі консервовані печериці або опеньки. Тоді їх нарізати, само собою, не потрібно. Розігріваємо в сковороді олію, додаємо нарізану цибулю, трохи пасеруємо його, а потім додаємо гриби. Якщо гриби використовуємо мариновані, тоді цей етап можна пропустити або обсмажити один цибуля. Це вже як вам подобається — гриби з цибулею або без. Поки гриби з цибулею підсмажуються в маслі, підготуємо булочки. Для цього їх потрібно розрізати навпіл і трохи увібгати всередину серцевину. Гриби з цибулею смажимо, час від часу помішуючи, до напівготовності. По часу це 7-10 хвилин. Не забуваємо додати сіль і перець за смаком. Потім булочки викладаємо тонко нарізані скибочки огірка з помідором і солимо. Потім зверху викладаємо обсмажені гриби з цибулею. Посипаємо бутерброди тертим сиром і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. На 7-10 хвилин. Коли таймер продзвенить, відмірявши визначений термін, дістаємо бутерброди, перекладаємо на блюдо і прикрашаємо порізаною зеленню.
|