Головна » Статті » Рецепти

Горбуша з «рукава»
Горбуша з «рукава»:

1 горбуша
лимон
сіль.

Рибу почистити, помити, видалити зябра. Обробити всю сіллю злегка. Нафарширувати черевце часточками лимона. Заколоти черевце зубочистками. Викласти рибу в рукав і щільно його застебнути, зробити проколи у кількох місцях для виходу пари. Рибу помістити в холодну духовку на решітку, включити на 180гр., запікаємо 40 хвилин. Дістаємо з рукава і знімаємо шкіру (оскільки вона місцями прилипає до рукаву).

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, горбуша

Рекомендовані рецепти:

Салат "Шапка Мономаха"
Десерт-морозиво
Печиво з кремом з халви
Морквяний кекс з горіхами
Креветки в пряному соусі
Липовий чай (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: