Головна » Статті » Рецепти

Горбуша з «рукава»
Горбуша з «рукава»:

1 горбуша
лимон
сіль.

Рибу почистити, помити, видалити зябра. Обробити всю сіллю злегка. Нафарширувати черевце часточками лимона. Заколоти черевце зубочистками. Викласти рибу в рукав і щільно його застебнути, зробити проколи у кількох місцях для виходу пари. Рибу помістити в холодну духовку на решітку, включити на 180гр., запікаємо 40 хвилин. Дістаємо з рукава і знімаємо шкіру (оскільки вона місцями прилипає до рукаву).

Просмотров: 451
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, горбуша

Рекомендовані рецепти:

Сирна "самса" з грибами
Домашні чебуреки
Цукерки "Вершкові тягучки"
Сочні з сиром
Салат "Букет нареченої"
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: