Головна » Статті » Рецепти |
Горбуша з «рукава»
Горбуша з «рукава»: 1 горбуша Рибу почистити, помити, видалити зябра. Обробити всю сіллю злегка. Нафарширувати черевце часточками лимона. Заколоти черевце зубочистками. Викласти рибу в рукав і щільно його застебнути, зробити проколи у кількох місцях для виходу пари. Рибу помістити в холодну духовку на решітку, включити на 180гр., запікаємо 40 хвилин. Дістаємо з рукава і знімаємо шкіру (оскільки вона місцями прилипає до рукаву). | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |