Головна » Статті » Рецепти

Баклажани закусочні
Баклажани закусочні:

3 – 4 баклажана
5 зубків часнику
0,5 ч. л солі
0, 5 ч. л. куркуми
0,5 ч. л паприки
1 пучку копченого перцю
1 пучку суміші перців
0,5 ч. л ніжного каррі
0,5 лимона – сік
4-5 ст. л оливкової олії.

Баклажани спекти, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Дрібно нарізати очищений часник і додати разом зі спеціями до баклажанів. Додати масло і лимонний сік. Дати постояти 1-2 години.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани

Рекомендовані рецепти:

Яблука, фаршировані салатом
Салат "Червоний"
Домашні пряники "М'ятні"
Львівський сирник
Рулет "Курятина в желе"
Хлібні булочки з розмарином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: