Головна » Статті » Рецепти

Салат по-королівськи
Салат по-королівськи:

250 гр. відвареної нежирної свинини,
1 цибулина,
2-3 картоплини,
100 г чорносливу без кісточок,
1 варена буряк,
1 варена морква,
2 варених яйця,
150 гр. твердого сиру,
майонез.

Чорнослив залити окропом і дати постояти 20 хвилин, воду злити, чорнослив порізати (не дрібно). Картоплю відварити і дрібно нарізати. М'ясо нарізати кубиками. Цибулю нарізати дрібно. Буряк і моркву натерти на крупній тертці. Яйця нарізати соломкою. Сир натерти на дрібній тертці. Горіхи перемолоти в блендері. Викласти на блюдо шарами у такому порядку:
Картопля — Майонез
Лук — М'ясо — Майонез
Морква — Майонез
Чорнослив — Горіхи, Майонез
Буряк — Майонез
Яйця — Майонез
Сир.

Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: натерти

Рекомендовані рецепти:

Млинці з м'ясом
Сьомга по-французьки
Свинячі реберця в пиві
Овочі, запечені з прянощами і медом
Як замаринувати твердий сир (рецепт)
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: