Салат по-королівськи: 250 гр. відвареної нежирної свинини, 1 цибулина, 2-3 картоплини, 100 г чорносливу без кісточок, 1 варена буряк, 1 варена морква, 2 варених яйця, 150 гр. твердого сиру, майонез. Чорнослив залити окропом і дати постояти 20 хвилин, воду злити, чорнослив порізати (не дрібно). Картоплю відварити і дрібно нарізати. М'ясо нарізати кубиками. Цибулю нарізати дрібно. Буряк і моркву натерти на крупній тертці. Яйця нарізати соломкою. Сир натерти на дрібній тертці. Горіхи перемолоти в блендері. Викласти на блюдо шарами у такому порядку: Картопля — Майонез Лук — М'ясо — Майонез Морква — Майонез Чорнослив — Горіхи, Майонез Буряк — Майонез Яйця — Майонез Сир.
|