Перець з сирною начинкою і яйцем: 3 болгарських перцю 300 гр. твердого сиру майонез 3 варених яйця 3 зубчики часнику. Натираємо сир на дрібній тертці і додаємо до сиру роздавлений в пресі часник, трохи майонезу і все перемішуємо. Промиваємо перці, видаляємо верхню частину перцю, щоб було простіше фарширувати, видаляємо з них насіння. Фаршируємо перець сирною масою, залишивши місце в середині, в яке ми вставляємо яйце. Щільно заповнюємо простір, що залишився сирною начинкою. Прибираємо перці в холодильник на кілька годин. Виймаємо і розрізаємо на гуртки шириною близько сантиметра. Відмінна закуска до святкового столу. Дуже пікантно і досить ситно.
|