Головна » Статті » Рецепти

Перець з сирною начинкою і яйцем
Перець з сирною начинкою і яйцем:

3 болгарських перцю
300 гр. твердого сиру
майонез
3 варених яйця
3 зубчики часнику.

Натираємо сир на дрібній тертці і додаємо до сиру роздавлений в пресі часник, трохи майонезу і все перемішуємо. Промиваємо перці, видаляємо верхню частину перцю, щоб було простіше фарширувати, видаляємо з них насіння.
Фаршируємо перець сирною масою, залишивши місце в середині, в яке ми вставляємо яйце. Щільно заповнюємо простір, що залишився сирною начинкою. Прибираємо перці в холодильник на кілька годин. Виймаємо і розрізаємо на гуртки шириною близько сантиметра. Відмінна закуска до святкового столу. Дуже пікантно і досить ситно.

Просмотров: 568
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, сирною

Рекомендовані рецепти:

Манник
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Азу зі свининою (рецепт)
Тушкована картопля з м'ясом "по-російськи"
Тортик "На графських руїнах"
Великодні паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: