Головна » Статті » Рецепти


Сирний десерт: желатин 20-25 г,молоко-1,5 склянки,сир 400 г (2 пачки кремоподібного 5% жирн.)сметана 250 г,цукор 1 склянку,ванільний цукор 2 столові ложкишоколад 50 р1 банан.Желатин замочити в холодному молоці і залишити на 1-2 години до набухання. Набряклий желатин нагрівати до повного розчинення, але не кип'ятити. У гарячий розчин желатину ввести цукор і ванільний цукор і розмішувати до повного розчинення цукру. Процідити. Сир (якщо дуже зернистий протерти через сито) і сметану збити міксером. Додати желатинову суміш і знову добре перемішати. Маса буде злегка тепла. Розділити на дві частини, в одну з них додати розтоплений...
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Натхнення»: Філе курей. 1 шт.Перець болг. 1шт.Яйця 2 шт.Майонез 3 стіл.ложки.Зелен.цибуля 50 гр.Сир 50гр.Шарами.1.Відварити філе курей., дрібно нарізати+трохи вим. часнику,майонез.2.Болгарс. перець.3.Яйця вар. натерти+майонез,сіль.4.Зел. цибуля.5.Сир тертий.
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Сама ніжність»: рис відварений 150 гр.сьомга с/с 150 гр.Кріп 1 пучокяйце 3 шт.майонезлимон.Рис відварити і викласти в креманку. Покрити майонезом. Сьомга нарізати кубиками, викласти зверху майонез. Нарізати кріп, викласти і знову майонез. Відварити яйця, відокремити жовтки від білків і натерти на тертці. Спочатку викладаємо жовтки, майонез і білки. Прикрасити лимоном і кропом. Під час їжі можна полити соком лимона.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Кабачки запечені: 1 молодий кабачок середніх розмірів,70 гр. сиру твердих сортів,100 гр. сметани,1 зубчик часнику,зелень,сіль ,перець за смаком.Кабачок порізати кружальцями, посолити. Сир натерти на тертці. Кабачки викласти на деко. У сметану додати подрібнений часник і сир. На кожен кружечок кабачка викласти сметанную суміш, зверху посипати подрібненою зеленню. Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
Переглядів: 661
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка по-купецькому: курка 160гкартопля 1 шт.помідор 1 шт.печериці 10гвершкове масло-15гсіль 1 ч. л.вода 1/4 склянкисухе вино 1 ч. л. Зварену курку розрубати на шматочки вагою 20 г і обсмажити. Потім залити водою (бульйоном), покласти вершкове масло, смажений кубиками картоплю, сіль, обсмажені помідори кружечками, смажені гриби. Готувати в керамічному горщику. У горщик влити білого сухого вина.
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Пончики дріжджові: Борошно (просеянная) 600-630 рМолоко (тепле) 500 млЦукор 2 ст. л.Яйце куряче 2 штСіль 1,25 ч. лДріжджі (сухі) 1 ч. л.Масло вершкове 3 ст. л.Масло рослинне (для смаження) 350-400 млЦукрова пудра (для посипки).Цукор і дріжджі розчинити в 100 мл молока, накрити і залишити хвилин на 10, до утворення пінки. В іншому молоці розвести сіль, вершкове масло, додати молочно-дріжджову суміш. Додати борошно, замісити тісто.Тісто вийде трохи рідший, ніж пиріжкове, але густіше, ніж для оладок. Накрити ємність з тістом рушником і поставити в тепле місце на півгодини. Потім тісто обім'яти, залишити в...
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирне печиво: сир 400 гмаргарин 200 гборошно пшеничне 480 рцукор за смакомсода 1/2 ч. л.сіль за смаком. Маргарин рубається, а потім натирається на крупній тертці, перемішується з протертим сиром, солиться. Після цього змішайте масу з борошном і содою, а потім замісіть тісто. Його слід розкачати і вирізати кружечками. Кожен з кружечків тесту мачає в цукор однією стороною, після чого складається навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Цей півколо знову однією стороною мачає в цукор, і складіть, як в попередній раз. Надріжте краю зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отриманого печиво умочіть знову в цукор,...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Закусочний салат: 200 г вареної яловичини100 г волоських горіхів300 г печериць1 цибулина3 варених яйця150 г твердого сиру200 г моркви по-корейськи200 р майонезурослинне масло для смаженняДля прикраси:10-15 оливок/маслинзеленьскибочки сиру. Яловичину нарізати соломкою. Горіх подрібнити.Яйця очистити,натерти на крупній тертці. Печериці вимити,нарізати пластинами.Цибулю очистити, подрібнити,обсмажити з грибами на рослинному маслі. Викласти салат на блюдо,промазуючи кожен шар майонезом в наступному порядку: яловичина — волоські горіхи — печериці з цибулею — яйця.Верхній шар рясно промазати майонезом.Потім шар моркви по-корейськи. Прикрасити салат квітами з скибочок сиру, скручених кульочками,серединку зробити з моркви по-корейськи.Навколо квітів...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Чахохбілі з курки: Курка 1,5 кгЦибуля-4шт.Помідори 800г.Часник за смакомПетрушка 30г.Соняшникова олія 3ст.л.Оцет 100г.Вода 100г.Тушку курки промити і нарізати на невеликі порційні шматки. Цибулю нашаткувати, покласти в каструлю, додати олії і тушкувати на слабкому вогні поки не підсмажиться. Потім цибулю покласти куряче м'ясо, сіль, перець, дрібно нарізану, часточки помідорів, товчений часник, оцет (або лимонний сік), невелика кількість води (або бульйону). Накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності птиці.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «3 правила»: Печериці 350 г150 г Помідори черріЛистя салату (ромен)Огірок 1 штЗаправка:Оливкова олія 1 столова ложкаЯблучний оцет 1/2 чайної ложкиГірчиця 1/2 чайної ложкиЧасник 1 зубчикЧебрець 1 гілочкаРозмарин 1 гілочкаМелений перець за смаком.Обсмажте печериці і перемішайте їх в суміші оливкової олії, оцту, гірчиці, часнику, чебрецю, розмарину і меленого перцю. Інші овочі вимийте, викладіть на тарілку. Зверху покладіть гриби і побризкайте соусом.
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 461-470 471-480 481-490 491-500 501-510 ... 4691-4700 4701-4708