Пончики дріжджові: Борошно (просеянная) 600-630 рМолоко (тепле) 500 млЦукор 2 ст. л.Яйце куряче 2 штСіль 1,25 ч. лДріжджі (сухі) 1 ч. л.Масло вершкове 3 ст. л.Масло рослинне (для смаження) 350-400 млЦукрова пудра (для посипки).Цукор і дріжджі розчинити в 100 мл молока, накрити і залишити хвилин на 10, до утворення пінки. В іншому молоці розвести сіль, вершкове масло, додати молочно-дріжджову суміш. Додати борошно, замісити тісто.Тісто вийде трохи рідший, ніж пиріжкове, але густіше, ніж для оладок. Накрити ємність з тістом рушником і поставити в тепле місце на півгодини. Потім тісто обім'яти, залишити в...