Головна » Статті » Рецепти

Кабачки запечені
Кабачки запечені:

1 молодий кабачок середніх розмірів,
70 гр. сиру твердих сортів,
100 гр. сметани,
1 зубчик часнику,
зелень,
сіль ,
перець за смаком.

Кабачок порізати кружальцями, посолити. Сир натерти на тертці. Кабачки викласти на деко. У сметану додати подрібнений часник і сир. На кожен кружечок кабачка викласти сметанную суміш, зверху посипати подрібненою зеленню. Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Просмотров: 682
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, Кабачок

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з білого шоколаду, сушеної журавлини і вівсяних пластівців
Салат "Морква" (рецепт)
Гулаб-джамун
Фініковий кекс
Пшеничні млинці на кефірі
Форель і креветки з гарбузовим пюре
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: