Головна » Статті » Рецепти

Курка по-купецькому
Курка по-купецькому:

курка 160г
картопля 1 шт.
помідор 1 шт.
печериці 10г
вершкове масло-15г
сіль 1 ч. л.
вода 1/4 склянки
сухе вино 1 ч. л.

Зварену курку розрубати на шматочки вагою 20 г і обсмажити. Потім залити водою (бульйоном), покласти вершкове масло, смажений кубиками картоплю, сіль, обсмажені помідори кружечками, смажені гриби. Готувати в керамічному горщику. У горщик влити білого сухого вина.

Просмотров: 646
Категория: Рецепти |
| Теги: по-купецькому, курка

Рекомендовані рецепти:

Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Готуємо чапаті
Сирний пиріг з какао і вишнею
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Баклажани по-корейськи
Ажурні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: