Головна » Статті » Рецепти

Курка по-купецькому
Курка по-купецькому:

курка 160г
картопля 1 шт.
помідор 1 шт.
печериці 10г
вершкове масло-15г
сіль 1 ч. л.
вода 1/4 склянки
сухе вино 1 ч. л.

Зварену курку розрубати на шматочки вагою 20 г і обсмажити. Потім залити водою (бульйоном), покласти вершкове масло, смажений кубиками картоплю, сіль, обсмажені помідори кружечками, смажені гриби. Готувати в керамічному горщику. У горщик влити білого сухого вина.

Просмотров: 660
Категория: Рецепти |
| Теги: по-купецькому, курка

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочки-кіски
Пиріг лимонно-медовий
Кефірний соус до м'яса
Рулет з тунцем в лаваші
Печиво з зеленою цибулею
Курча, запечений в сирі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: