Головна » Статті » Рецепти

Чахохбілі з курки
Чахохбілі з курки:

Курка 1,5 кг
Цибуля-4шт.
Помідори 800г.
Часник за смаком
Петрушка 30г.
Соняшникова олія 3ст.л.
Оцет 100г.
Вода 100г.

Тушку курки промити і нарізати на невеликі порційні шматки. Цибулю нашаткувати, покласти в каструлю, додати олії і тушкувати на слабкому вогні поки не підсмажиться. Потім цибулю покласти куряче м'ясо, сіль, перець, дрібно нарізану, часточки помідорів, товчений часник, оцет (або лимонний сік), невелика кількість води (або бульйону). Накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності птиці.

Просмотров: 657
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Селера "по-корейськи"
Козинаки з кунжуту
Салат "Пекуча екзотика"
Горіхові кульки
Цукерки-тістечка із сухофруктів
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: