Головна » Статті » Рецепти

Чахохбілі з курки
Чахохбілі з курки:

Курка 1,5 кг
Цибуля-4шт.
Помідори 800г.
Часник за смаком
Петрушка 30г.
Соняшникова олія 3ст.л.
Оцет 100г.
Вода 100г.

Тушку курки промити і нарізати на невеликі порційні шматки. Цибулю нашаткувати, покласти в каструлю, додати олії і тушкувати на слабкому вогні поки не підсмажиться. Потім цибулю покласти куряче м'ясо, сіль, перець, дрібно нарізану, часточки помідорів, товчений часник, оцет (або лимонний сік), невелика кількість води (або бульйону). Накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності птиці.

Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Морква в кисло-солодкому соусі
Запіканка з хліба
Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Чіпси з карамелі
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: