Головна » Статті » Рецепти

Пончики дріжджові
Пончики дріжджові:

Борошно (просеянная) 600-630 р
Молоко (тепле) 500 мл
Цукор 2 ст. л.
Яйце куряче 2 шт
Сіль 1,25 ч. л
Дріжджі (сухі) 1 ч. л.
Масло вершкове 3 ст. л.
Масло рослинне (для смаження) 350-400 мл
Цукрова пудра (для посипки).

Цукор і дріжджі розчинити в 100 мл молока, накрити і залишити хвилин на 10, до утворення пінки. В іншому молоці розвести сіль, вершкове масло, додати молочно-дріжджову суміш. Додати борошно, замісити тісто.Тісто вийде трохи рідший, ніж пиріжкове, але густіше, ніж для оладок. Накрити ємність з тістом рушником і поставити в тепле місце на півгодини. Потім тісто обім'яти, залишити в теплому місці ще на 1,5 години. Руки і стіл змастити рослинним маслом ( тісто кілька липковатое виходить). З тіста зробити кульки ( грудочки), усередині кожної кульки зробити дірочку і трохи її розтягнути, щоб вийшла форма кільця. Смажити пампухи в добре розігрітому рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору. Злегка остиглі пампушки посипати цукровою пудрою.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, тісто

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з чорницею
Печиво з фундука
Яєчня по-італійськи
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Цибульні булочки
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: