Плов з баранини: 500 г баранини,1-2 ст. ложки томатної пасти,1-2 моркви,1 цибулина,1/5 склянки рису,50 г рослинного масла,лавровий лист,чорний мелений перець,сіль за смаком.М'якоть баранини нарізати невеликими шматочками і обсмажити на розігрітій з рослинним маслом сковороді до утворення рум'яної скоринки. Потім перекласти в глибоку посуд, залити гарячою водою, щоб м'ясо було їй покрито повністю, додати пасеровані моркву, перець, цибулю, томатну пасту, сіль і довести до кипіння. Рис перебрати, промити, з'єднати з м'ясом, додати лавровий лист, все перемішати і варити на слабкому вогні до загусання. Коли вся рідина буде поглинена рисом, посуд з пловом...