Головна » Статті » Рецепти

Салат «Лисяча шуба»
Салат «Лисяча шуба»:

1 банку консервованої горбуші
2 картоплини в мундирі
2 варені морквини
1 круте яйце
150 гр тертого сиру
1 маринований або солоний огірок
250 гр печериць
майонез
рослинне масло.

Горбушу (без шкіри і кісток) розім'яти виделкою, картоплю і моркву натерти, яйця дрібно нарізати. Гриби нарізати, обсмажити до готовності на раст.олії (можна разом з дрібно нарізаною цибулиною). Огірок нарізати. Викласти салат шарами: горбуша – морква – картопля – гриби – огірок. Полити майонезом, посипати яйцем і сиром. При бажанні шари салату можна промащувати тонким шаром майонезу.

Просмотров: 453
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний пломбір
Прісне тісто листкове
Готуємо сирники
Райдужні меренги
Морквяний кекс з горіхами
Пиріжки з кропивою і рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: