Головна » Статті » Рецепти

Кабачки
Кабачки:

кабачки
гриби
майонез
цибулю
помідор
сир
зелень.

У кабачків видалити серцевину, посолити «човник», викласти смажені з цибулею гриби, зверху — трохи сметани (можна трохи майонезу ще додати, якщо хочете), часточки помідора, трохи зелені за смаком і посипати сиром. Запікати можна під фольгою, можна без неї — до утворення рум'яної скоринки на сирі. Можна нафарширувати кабачки «поперек»: нарізати колечок, видалити серцевину, зробивши «барила», викласти фарш і — далі за текстом. Рекомендую «барила» попередньо поварити 5 хвилин у підсоленій воді. Бачила подібні рецепти, де в сметану додається яйце, в фарш — рис і т. д., але тут вже справа смаку і фантазії, впевнена, що в будь-якому випадку вийде дуже смачно!

Просмотров: 683
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки

Рекомендовані рецепти:

Халва з соняшнику
Овочевий суп з курячою грудкою
Салат "Рандеву" (рецепт)
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Пастуше пиріг
Баклажани по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: