Кабачки: кабачки гриби майонез цибулю помідор сир зелень. У кабачків видалити серцевину, посолити «човник», викласти смажені з цибулею гриби, зверху — трохи сметани (можна трохи майонезу ще додати, якщо хочете), часточки помідора, трохи зелені за смаком і посипати сиром. Запікати можна під фольгою, можна без неї — до утворення рум'яної скоринки на сирі. Можна нафарширувати кабачки «поперек»: нарізати колечок, видалити серцевину, зробивши «барила», викласти фарш і — далі за текстом. Рекомендую «барила» попередньо поварити 5 хвилин у підсоленій воді. Бачила подібні рецепти, де в сметану додається яйце, в фарш — рис і т. д., але тут вже справа смаку і фантазії, впевнена, що в будь-якому випадку вийде дуже смачно!
|