Головна » Статті » Рецепти

Пиріг «Подушки»
Пиріг «Подушки»:

Тісто:
5 яєць
200 гр борошна
180 гр цукру
1 ч л розпушувача
125 мл рослинного масла
3 ст л какао-порошку
125 мл води.

Сирна маса:
500 гр сиру–кварка (див. коментарі)
1 пакетик порошку ванільного пудингу
100 гр цукру.

Борошно просіяти з какао і розпушувачем. Жовтки розтерти з половиною цукру. Додати масло і воду, перемішати. Білки збити з другою половиною цукру в піну. Додати до жовткової маси. Ввести муку-какао. Тісто викласти у форму. Перемішати всі складові сирної маси. Перекласти її в пакетик (кондитерський мішок). Видавлювати сирну масу поверх шоколадної, малюючи клітини. Пекти при температурі 180 градусів Цельсія 35 хвилин або до готовності (перевірити лучиною). Сирна маса потопає в шоколадній, шоколадне ж тісто, навпаки, піднімається. Виходить святковий пиріг. Можна намалювати будь-які візерунки, я думаю. Відмінно ріжеться на тістечка – для святкового або фуршетного або гостьового столу – дуже підійде.

Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Цибульні булочки
Гірчично-сирний пиріг
Львівський сирник
Овочевий суп-пюре з каррі
Халва з соняшнику
Печиво із злакових пластівців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: