Головна » Статті » Рецепти

Харчо з баранини
Харчо з баранини:

0,5 кг м'яса
1,6 л води
0,5 склянки рису
1 ст. ложка томат-пасти
20 г вершкового масла
2-3 часточки часнику
2-3 головки ріпчастої цибулі
40 г жиру
10 г приправи
пучок зелені, сіль.

Цибулю очистити і дрібно нарізати. Часник розтерти з сіллю. Рис тричі промити в теплій воді. Томат-пасту трохи розбавити водою, додати вершкове масло, прогріти на помірному вогні 5-6 хвилин. У каструлю покласти нарізану невеликими шматками баранину (краще грудинку), залити холодною водою і поставити на вогонь. Варити 1,5-2 години при слабкому кипінні до напівготовності, періодично знімаючи піну і жир. Потім додати рис, цибулю, часник, перець горошком, сіль, хмелі-сунелі. Варити ще 20 хвилин. Додати томат-пасту і варити ще 10 хвилин при слабкому кипінні. При подачі на стіл посипати зеленню кропу, петрушки або кінзи.

Просмотров: 437
Категория: Рецепти |
| Теги: варити, слабкому

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Вишневий штрудель з сиром
Домашня ковбаса з кролика
Цибульні булочки
Безе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: