Головна » Статті » Рецепти

Плов з баранини
Плов з баранини:

500 г баранини,
1-2 ст. ложки томатної пасти,
1-2 моркви,
1 цибулина,
1/5 склянки рису,
50 г рослинного масла,
лавровий лист,
чорний мелений перець,
сіль за смаком.

М'якоть баранини нарізати невеликими шматочками і обсмажити на розігрітій з рослинним маслом сковороді до утворення рум'яної скоринки. Потім перекласти в глибоку посуд, залити гарячою водою, щоб м'ясо було їй покрито повністю, додати пасеровані моркву, перець, цибулю, томатну пасту, сіль і довести до кипіння. Рис перебрати, промити, з'єднати з м'ясом, додати лавровий лист, все перемішати і варити на слабкому вогні до загусання. Коли вся рідина буде поглинена рисом, посуд з пловом щільно закрити кришкою і поставити в духовку на 1 годину.

Просмотров: 397
Категория: Рецепти |
| Теги: баранини, лист

Рекомендовані рецепти:

Овочі, запечені з прянощами і медом
Полуничний пиріг
Соус "Бер-блан"
Цукерки, бараночки
Салат "Салют"
Ажурні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: