Ніжні курячі кульки в сирно-вершковому соусі: 500 гр. курячого філе 1 цибулина 1 яйце 3 зубчики часнику 200 мл вершків 150 гр. твердого сиру. Куряче філе потрібно злегка відбити і дрібно порізати. Потім додати туди дрібно шінкованной цибулю, посолити, поперчити, вибити яйце. Гарненько перемішати. Тепер візьміть форму, змастіть вершками і формуючи невеликі кульки з приготовленої маси, викладайте їх на форму. Запечіть в розігрітій до 180*С духовці 10-15 хвилин. Тим часом приготуйте заливку: сир потрібно потерти на дрібній тертці, вичавити туди часник і змішати з вершками. Тепер дістаньте форму з духовки, полийте заливанням кожен кульку і поставте в духовку ще на 15-20 хвилин. Сир розплавиться і потече, а вершки пропитают кульки і у вас вийде шикарне блюдо власного приготування! На гарнір добре підійдуть тушковані овочі або салат.
|