Головна » Статті » Рецепти

Закусочний салат
Закусочний салат:

200 г вареної яловичини
100 г волоських горіхів
300 г печериць
1 цибулина
3 варених яйця
150 г твердого сиру
200 г моркви по-корейськи
200 р майонезу
рослинне масло для смаження
Для прикраси:
10-15 оливок/маслин
зелень
скибочки сиру.

Яловичину нарізати соломкою. Горіх подрібнити.Яйця очистити,натерти на крупній тертці. Печериці вимити,нарізати пластинами.Цибулю очистити, подрібнити,обсмажити з грибами на рослинному маслі. Викласти салат на блюдо,промазуючи кожен шар майонезом в наступному порядку: яловичина — волоські горіхи — печериці з цибулею — яйця.Верхній шар рясно промазати майонезом.Потім шар моркви по-корейськи. Прикрасити салат квітами з скибочок сиру, скручених кульочками,серединку зробити з моркви по-корейськи.Навколо квітів викласти зелень і оливки.

Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: моркви, салат

Рекомендовані рецепти:

Геркулесові смужки з сухофруктами
Печінкові трюфеля в сирі
Повітряні сирники
Торт "Прага"
Шоколадний торт-бізі
Швидкі пиріжки на кефірі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: