Закусочний салат: 200 г вареної яловичини 100 г волоських горіхів 300 г печериць 1 цибулина 3 варених яйця 150 г твердого сиру 200 г моркви по-корейськи 200 р майонезу рослинне масло для смаження Для прикраси: 10-15 оливок/маслин зелень скибочки сиру. Яловичину нарізати соломкою. Горіх подрібнити.Яйця очистити,натерти на крупній тертці. Печериці вимити,нарізати пластинами.Цибулю очистити, подрібнити,обсмажити з грибами на рослинному маслі. Викласти салат на блюдо,промазуючи кожен шар майонезом в наступному порядку: яловичина — волоські горіхи — печериці з цибулею — яйця.Верхній шар рясно промазати майонезом.Потім шар моркви по-корейськи. Прикрасити салат квітами з скибочок сиру, скручених кульочками,серединку зробити з моркви по-корейськи.Навколо квітів викласти зелень і оливки.
|