Головна » Статті » Рецепти

Сирне печиво
Сирне печиво:

сир 400 г
маргарин 200 г
борошно пшеничне 480 р
цукор за смаком
сода 1/2 ч. л.
сіль за смаком.

Маргарин рубається, а потім натирається на крупній тертці, перемішується з протертим сиром, солиться. Після цього змішайте масу з борошном і содою, а потім замісіть тісто. Його слід розкачати і вирізати кружечками. Кожен з кружечків тесту мачає в цукор однією стороною, після чого складається навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Цей півколо знову однією стороною мачає в цукор, і складіть, як в попередній раз. Надріжте краю зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отриманого печиво умочіть знову в цукор, а потім викладіть його на лист цукрових стороною вгору і випікайте до готовності.

Просмотров: 421
Категория: Рецепти |
| Теги: стороною, цукор

Рекомендовані рецепти:

М'ясна запіканка з яйцем
Болгарський картопляний салат
Фруктові цукерки
Салат "Сільський"
Трикутники з грибами
Цукерки, бараночки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: