Сирне печиво: сир 400 г маргарин 200 г борошно пшеничне 480 р цукор за смаком сода 1/2 ч. л. сіль за смаком. Маргарин рубається, а потім натирається на крупній тертці, перемішується з протертим сиром, солиться. Після цього змішайте масу з борошном і содою, а потім замісіть тісто. Його слід розкачати і вирізати кружечками. Кожен з кружечків тесту мачає в цукор однією стороною, після чого складається навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Цей півколо знову однією стороною мачає в цукор, і складіть, як в попередній раз. Надріжте краю зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отриманого печиво умочіть знову в цукор, а потім викладіть його на лист цукрових стороною вгору і випікайте до готовності.
|