Головна » Статті » Рецепти

Їжачки
Їжачки:

Фарш свинячий 500г.
рис 200г
цибулю 2шт
яйце 1шт.морквина 2шт
сметана 200гр
помідор 2шт
спеції,сіль,зелень за смаком.

Рис готуємо до стану альденте,змішуємо з фаршем, цибулею(порізати дрібним кубиком),морква(на дрібній тертці),яйце,спеції,сіль.Формуємо їжачки і викладаємо в глибоку сковорідку…додаємо води до середини їжачків і готуємо на газу хв. 20. В цей час готуємо соус:помідори ошпарити ,зняти шкірку,натерти на тертці і додати сметани,пару часточок часнику.Заливаємо їжачки зверху соусом і тушкуємо ще хвилин 20. Коли їжачки готові розкладаємо по тарілочках,а в соус додати столову ложку борошна розведеної у воді,довести до кипіння і полити соусом їжачки,посипати зеленню.

Просмотров: 395
Категория: Рецепти |
| Теги: їжачки, готуємо

Рекомендовані рецепти:

Свинячі реберця в пиві
Курчата, приготовані у виноградному соку
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Французькі булочки
Великодні паски
Закуска з курячого філе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: