Їжачки: Фарш свинячий 500г. рис 200г цибулю 2шт яйце 1шт.морквина 2шт сметана 200гр помідор 2шт спеції,сіль,зелень за смаком. Рис готуємо до стану альденте,змішуємо з фаршем, цибулею(порізати дрібним кубиком),морква(на дрібній тертці),яйце,спеції,сіль.Формуємо їжачки і викладаємо в глибоку сковорідку…додаємо води до середини їжачків і готуємо на газу хв. 20. В цей час готуємо соус:помідори ошпарити ,зняти шкірку,натерти на тертці і додати сметани,пару часточок часнику.Заливаємо їжачки зверху соусом і тушкуємо ще хвилин 20. Коли їжачки готові розкладаємо по тарілочках,а в соус додати столову ложку борошна розведеної у воді,довести до кипіння і полити соусом їжачки,посипати зеленню.
|