Фаршировані булочки: 8 булочок 2 ст. ложки вершкового масла сіль і перець 8 яєць інгредієнти для начинки на Ваш смак. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте вершину кожної булочки і вийміть м'який хліб, залишаючи боку булочки неушкодженими. Змастіть внутрішню частину кожної булочки розтопленим маслом, сіллю і перцем. По своєму смаку заповніть булочки. Це може бути шинка, бекон, сир, зелень, відварену картоплю, обсмажену цибулю і т. д. Збийте яйце зверху, посоліть і поперчіть. Випікайте протягом 10-12 хвилин, потім покрийте деко фольгою і випікайте ще 20-25 хвилин, або поки яйце не буде просто готово.
|