Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані булочки
Фаршировані булочки:

8 булочок
2 ст. ложки вершкового масла
сіль і перець
8 яєць
інгредієнти для начинки на Ваш смак.

Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте вершину кожної булочки і вийміть м'який хліб, залишаючи боку булочки неушкодженими. Змастіть внутрішню частину кожної булочки розтопленим маслом, сіллю і перцем. По своєму смаку заповніть булочки. Це може бути шинка, бекон, сир, зелень, відварену картоплю, обсмажену цибулю і т. д. Збийте яйце зверху, посоліть і поперчіть. Випікайте протягом 10-12 хвилин, потім покрийте деко фольгою і випікайте ще 20-25 хвилин, або поки яйце не буде просто готово.

Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, кожної

Рекомендовані рецепти:

Персиковий торт-суфле
Ковбойська яєчня
"Ледача" піца
Швидкий какао-пиріг
Запіканка з хліба
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: