Томатний овочевий суп: на 8 порцій: 1 велика цибулина 2 великих стебла селери 3 середніх моркви 1 ч. л. сухого чебрецю сіль і мелений чорний перець за смаком 800 г томатів у власному соку 1 літр води або овочевого бульйону 150 г сухих макаронів. Цибулю, моркву і селеру нарізаємо кубиками. У каструлі на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо овочі і смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин. Додаємо чебрець, сіль і перець. Кладемо роздавлені томати разом з соком. Вливаємо воду. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Додаємо пасту і варимо до готовності, ще 8-10 хвилин. При подачі за бажанням посипаємо зеленню.
|