Головна » Статті » Рецепти

Овочевий суп томатний
Томатний овочевий суп:

на 8 порцій:
1 велика цибулина
2 великих стебла селери
3 середніх моркви
1 ч. л. сухого чебрецю
сіль і мелений чорний перець за смаком
800 г томатів у власному соку
1 літр води або овочевого бульйону
150 г сухих макаронів.

Цибулю, моркву і селеру нарізаємо кубиками. У каструлі на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо овочі і смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин. Додаємо чебрець, сіль і перець. Кладемо роздавлені томати разом з соком. Вливаємо воду. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Додаємо пасту і варимо до готовності, ще 8-10 хвилин. При подачі за бажанням посипаємо зеленню.

Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: варимо, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Оселедець у східному стилі
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Прісна корж зі шпинатом
Фруктові цукерки
Круасани з шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: