Головна » Статті » Рецепти

Плацинда з гарбузом
Плацинда з гарбузом:

1 ст. кефіру
1 яйце
1 ст. лож. рослинного масла
1 ч. лож. соди
1 ч. лож. солі
2 ч. лож. цукру
300-350 гр борошна(тісто має бути не туге)
Начинка для солодкої плацинди:
гарбуз
цукор.

В першу чергу необхідно замісити тісто і дати йому відпочити близько години.
Далі гарбуз натерти на дрібну тертку. З приготованого тесту вийде п'ять середніх плацинд, якщо сковорода побільше, то відповідно – чотири.
Розкачайте тісто, з боків зробивши його тонше, а посередині трохи товщі. Посипте середину цукром. Викладайте натертий гарбуз по центру, а по колу тісто розріжте від середини на 8 частин. Цей пиріжок трохи притисніть рукою і відправляйте смажити на сковороду з розігрітим маслом. Смажте на середньому вогні.

Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, лож

Рекомендовані рецепти:

Салат "Апио"
Суп-пюре по-фермерски
Цукерки "Мадемуазель"
Бутерброди з ананасом та сиром
Трикутники з грибами
Несолодкі гарбузове мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: