Голубці з м'ясом і грибами в соусі з чорносливом: сметана 2 ст. л. томат. паста 2 ст. л. цукор 1,5 ст. л. сіль за смаком борошно 1 ст. л. Чорнослив залити окропом і дати постояти 30 хв. Голубці обваляти в борошні, обсмажити з двох сторін на сковороді, викласти у форму, додати до них чорнослив. Залити соусом: цукор розтопити в мисці, залити водою, щоб добре розчинився. Додати до нього томат. пасту, сметану, майонез. Перемішати. Підлити 0,5 л води. борошно розчинити в холод. воді, все посолити, додати в соус, знову перемішати і залити голубці. Поставити в духовку і варити в ній при 150 близько години. В процесі голубці можна перевертати.
|