Головна » Статті » Рецепти

Голубці з м'ясом і грибами в соусі з чорносливом
Голубці з м'ясом і грибами в соусі з чорносливом:

сметана 2 ст. л.
томат. паста 2 ст. л.
цукор 1,5 ст. л.
сіль за смаком
борошно 1 ст. л.

Чорнослив залити окропом і дати постояти 30 хв. Голубці обваляти в борошні, обсмажити з двох сторін на сковороді, викласти у форму, додати до них чорнослив. Залити соусом: цукор розтопити в мисці, залити водою, щоб добре розчинився. Додати до нього томат. пасту, сметану, майонез. Перемішати. Підлити 0,5 л води. борошно розчинити в холод. воді, все посолити, додати в соус, знову перемішати і залити голубці.
Поставити в духовку і варити в ній при 150 близько години. В процесі голубці можна перевертати.

Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: залити, голубці

Рекомендовані рецепти:

Торт "Мурашник"
Салат "Дубочек"
Пиріг зі шпинатом і сиром
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Картопляне пюре з базиліком
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: