Головна » Статті » Рецепти

Баклажани по-корейськи
Баклажани по-корейськи:

Баклажани 2 шт
Помідори 2 шт
Перець болгарський 2 шт
Цибуля 1 шт
Часник 6 зубчиків
Оцет 1 ст. ложка
Цукор 1 ч. ложка
Перець за смаком
Олія для смаження.

Баклажани очистити від шкірки, нарізати уздовж великими часточками і добре посолити. Залишити хвилин на 30. Потім добре віджати і пережарити їх в олії. Нарізати тоненько інші овочі і перемішати з баклажанами в свіжому вигляді. Додати часник і спеції. Можна додати трохи зелені кінзи (хто любить). Порада: щоб баклажани не брали в себе багато масла — добре віджимайте їх перед смаженням.

Просмотров: 398
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, добре

Рекомендовані рецепти:

Вишневий пиріг з листкового тіста
Горіхові трубочки
Морквяний торт з сушеної журавлини
Салат з авокадо і свіжих печериць
Салат з оселедцем (рецепт)
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: