Головна » Статті » Рецепти

2-хслойное желе з нектаринами
2-хслойное желе з нектаринами:

2 упаковки персикового або нектаринового желе (по 90 г)
1-2 нектарина, очистити і нарізати
3 білка
3-4 столових ложки цукру (якщо він не доданий в желе).

Приготуйте желе (1 упаковка), додавши при необхідності цукор (1-2 ложки цукру). Желе розлийте по келихах, додайте нарізаний нектарин. Нахиліть келихи, поставте у велику миску і відправте в холодильник для заморозки. Приготуйте другу порцію желе за тим же принципом, що й першу. Остудіть. Коли желе почне загусати, білки збийте міксером, поступово введіть в желе. Викладіть поверх застиглого шару желе і поверніть в морозилку до повного заморожування.

Просмотров: 652
Категория: Рецепти |
| Теги: желе, приготуйте

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво з кракелюром
Пікантний салат з лососем і оливками
Печиво з фундука
Торт "Посмішка негра"
Салат з крабових паличок і авокадо
Цукерки "Снікерс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: