Головна » Статті » Рецепти

«Равлики»
«Равлики»:

Тісто листкове дріжджове-500 г
Сир твердий 250 г
Ковбаса (сирокопчена) 200 г
Лук ріпчаста (великий) 1 шт
Гриби 8-10 шт
Аджика (або кетчуп).

Тісто розморозити, розкачати в пласт, товщиною приблизно 0,5 див. Пласт тіста змастити аджикою або кетчупом (краще, якщо він буде з овочами, травами). Зверху викласти натерту на крупній тертці ковбасу (від неї багато в чому залежить кінцевий результат). Наступний шар — гриби обсмажені з половиною цибулі, далі дрібно нарізаний сирої цибулю і натерту на крупній тертці сир. Згорнути в рулет, нарізати впоперек, залишити на расстойку хвилин на 30. Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору. За кілька хвилин до кінця приготування можна посипати булочки зеленню і/або натертим сиром.

Просмотров: 635
Категория: Рецепти |
| Теги: крупній, натерту

Рекомендовані рецепти:

Горіхові трубочки
Котлети з підливою
Яблучний штрудель з-австрийски
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: