«Равлики»: Тісто листкове дріжджове-500 г Сир твердий 250 г Ковбаса (сирокопчена) 200 г Лук ріпчаста (великий) 1 шт Гриби 8-10 шт Аджика (або кетчуп). Тісто розморозити, розкачати в пласт, товщиною приблизно 0,5 див. Пласт тіста змастити аджикою або кетчупом (краще, якщо він буде з овочами, травами). Зверху викласти натерту на крупній тертці ковбасу (від неї багато в чому залежить кінцевий результат). Наступний шар — гриби обсмажені з половиною цибулі, далі дрібно нарізаний сирої цибулю і натерту на крупній тертці сир. Згорнути в рулет, нарізати впоперек, залишити на расстойку хвилин на 30. Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору. За кілька хвилин до кінця приготування можна посипати булочки зеленню і/або натертим сиром.
|