Головна » Статті » Рецепти

Салат з корейською морквою
Салат з корейською морквою:

300 г курячого філе
по 1 моркви і цибулині
букет гарни (сушені трави: петрушка, чебрець і лавровий лист)
200 г твердого сиру
3-4 листочка пекінської капусти або будь-якого зеленого листового салату
200 р пшеничного батона
майонез
сіль, перець.

Моркву-по корейськи віджати. Стегенце і помідор нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Змішати всі інгредієнти з майонезом,зверху посипати кропом.

Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, морквою

Рекомендовані рецепти:

Пиріг-рулет з грибами
Суп-пюре з петрушки з грибами
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Безе
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Пісочний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: