Головна » Статті » Рецепти

Фарширована риба
Фарширована риба:

1 цибулина
1 маленька морквина
2 яйця
м'якоть батона (1/3)
сіль,перець
2-3 зубки часнику
сік 1 лимона
вершкове масло — 80 гр.
м'якоть риби.

Обсмажити дрібно нарізану цибулю і моркву. Відокремити рибну м'якоть від кісток, перемолоти на м'ясорубці разом з розмоченої м'якоттю білого хліба(батона) і цибульно-морквяної масою. Додати збиті яйця, розм'якшене масло(не топлене!), сіль, перець за смаком. Маса повинна бути такої консистенції, щоб не вилазити з «рибини» і притому не забитою, щоб після випікання не стати сухою. Якщо вийде занадто густим, можна додати трохи води. Зафарширувати, надати їй форму риби. Змастити вершковим маслом або сметаною і викласти на заздалегідь приготовлену «ліжко»: почистити столовий буряк, моркву, нарізати кільцями, викласти на протвень і полити олією, додати води. Викласти рибу зверху і накрити фольгою, щоб не підгоріла. Садити в гарячу духовку 180 гр.С. на 40-50 хвилин (залежно від розміру). В кінці прибрати фольгу — дати рибі зарум'янитися. Для подачі на стіл викласти рибину на велике блюдо, поряд покласти шматочки буряка і моркви, на якій запікалася риба, почекати поки охолоне, порізати і прикрасити зверху майонезом — намалювати сіточку, обкласти зеленню, кружечками лимона, маслинками… Корисні секрети:
Щоб шкура легше відокремлювалася від м'якоті, бити рибу рукояткою ножа. Замість батона можна покласти манки — тоді риба не «усохне» На деко крім буряка покладіть ще трохи цибулиння — це дасть колір і риба буде виглядати апетитніше!

Просмотров: 417
Категория: Рецепти |
| Теги: риба

Рекомендовані рецепти:

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Креветочний салат по-креольски
Салат ананасно-маслиновый
Булочки з полуницею
Торт пісочно-чорносливове
Стручкова квасоля з фаршем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: