Головна » Статті » Рецепти

М'ясо по-грузинськи
М'ясо по-грузинськи:

1 кілограм м'яса,
1 ложка сметани,
Зелень (петрушки, кропу, розмарину, базиліка, кінзи),
2 ложки меду,
1 ложка соку лимона.

М'ясо порізати на великі шматочки, зелень подрібнити. Змішуємо в тарілці всю зелень і солимо, додаємо перець. Тепер змішаємо зелень, м'ясо, сік лимона, мед. Залишимо в холодильнику. У суміш додаємо сметану, перемішуємо, викладаємо на деко, запікаємо в духовці годину.

Просмотров: 668
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, зелень

Рекомендовані рецепти:

Запіканка-пудинг з купатами
Апельсиново-мандариновий пиріг
М'ясна запіканка з яйцем
Омлет по-селянськи
Квасоля з помідорами і грибами
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: