Головна » Статті » Рецепти

Рибка по-охотски
Рибка по-охотски:

Філе риб. 400гр.
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Помідор 2 шт.
Часник 2 зубчика.
Яйце 2 шт.
Вершки 3 стіл.л.
Молоко0 5 ст.
Сир 100 гр.

Рибу нарізати невеликими шматочками+ спеції (сіль, перець), викласти у змащену форму. Зверху кільця цибулі, потім помідор - кружальцями.
Для соусу змішати вершки з молоком+ спеції + подрібнений часник, зелень. Залити соусом , зверху натерти сир і поставити в духовку на 40 хвилин при 220*.

Просмотров: 387
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, помідор

Рекомендовані рецепти:

Смажений рис з ананасом
Млинці з м'ясом
Булочки з полуницею
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Полуничний пиріг
Печиво серпантин
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: