Головна » Статті » Рецепти

Салат «Полуничка»
Салат «Полуничка»:

250 гр відвареного курячого філе
200 гр печериць
300 гр помідорів
1 ріпчаста цибуля
150 гр твердого сиру
1 огірок
2 ст. ложки рослинної олії для смаження
5 ст. ложок оливкової майонезу
сіль за смаком.

Гриби вимити і порізати на невеликі шматочки. Приготувати їх на сковороді, обсмаживши в рослинному маслі. Куряче філе дрібно нарізати. Очищену цибулю дрібно нашаткувати. Шарами викладати інгредієнти у такій послідовності: м'ясо і цибулю. Змастити шар майонезом, посолити, потім посипати тертим на дрібній тертці сиром, зверху гриби. Знову майонез. Нарізані дрібними кубиками помідори будуть верхівкою салату. З огірка зробити листочки і насіння.

Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, гриби

Рекомендовані рецепти:

Закусочний торт "Полянка"
Пате з індички з черносмородиновим желе
Салат з оливками і тунцем
Геркулесові смужки з сухофруктами
Хрустка випічка
Пиріг з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: