Салат «Полуничка»: 250 гр відвареного курячого філе 200 гр печериць 300 гр помідорів 1 ріпчаста цибуля 150 гр твердого сиру 1 огірок 2 ст. ложки рослинної олії для смаження 5 ст. ложок оливкової майонезу сіль за смаком. Гриби вимити і порізати на невеликі шматочки. Приготувати їх на сковороді, обсмаживши в рослинному маслі. Куряче філе дрібно нарізати. Очищену цибулю дрібно нашаткувати. Шарами викладати інгредієнти у такій послідовності: м'ясо і цибулю. Змастити шар майонезом, посолити, потім посипати тертим на дрібній тертці сиром, зверху гриби. Знову майонез. Нарізані дрібними кубиками помідори будуть верхівкою салату. З огірка зробити листочки і насіння.
|