Головна » Статті » Рецепти

Королевська ватрушка з курагою
Королевська ватрушка з курагою:

Для тесту
борошно 2 ст
цукор 1/2 ст
сода 1/4 год л
масло вершкове 100 г (маргарин).
Для начинки
сир 500 р
цукор 1/2 ст
яйця 3 шт
ванільний цукор або ванілін на кінчику ножа, а краще ванільний стручок
абрикоси або м'яка курага.

Сир за бажанням протерти через сито(я люблю непротертий) і збити з яйцями і цукром. В кінці збивання додати ваніль. Для тіста масло нарізати дрібними шматочками і перетерти з борошном і цукром до консистенції хлібних крихт, в кінці додати соду і перемішати.Форму для випічки (у мене кругла 26см, можна квадратну 20*20см або інший формат) змастити маслом і обсипати борошном. Викласти 2/3 тіста, зверху викласти сирну начинку, викласти половинки абрикосів, можна втиснути їх в начинку, потім зверху — тісто. Випікати 35-40 хвилин при 180 градусах.

Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: Королевська, тіста

Рекомендовані рецепти:

Закритий лимонний пиріг
Пиріжки з каррі з яловичини
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Сочні з сиром
Закусочний торт "Полянка"
Пісочний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: