Головна » Статті » Рецепти

Сирні булочки
Сирні булочки:

250 гр пастоподібного сиру
2 яйця
3 ст. л. цукру
щіпка солі
1 п. ванільного цукру (10 гр)
1 п. розпушувача (15 гр можна менше)
250 гр борошна
1-2 ст. л. молока для мастила.

Сир, яйця, цукор, ванільний цукор і сіль розмішати віночком до однорідності. Просіяти борошно з розпушувачем і замісити м'яке, липучее тісто.
Деко застелити пекарської папером і змастити соняшниковою олією. Вологими руками сформувати булочки, викласти на деко і запікати в попередньо розігрітій духовці при 190С приблизно 12 хвилин. Потім дістати булочки, змастити молоком (пензликом), хто бажає, можна посипати трохи цукром і знову в духовку на 3-5 хвилин, до зарум'янювання.

Просмотров: 382
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, змастити

Рекомендовані рецепти:

Баклажани по-корейськи
Печиво "Новорічна суміш"
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Тарталетки з куркою і помідорами
Морквяно-апельсиновий пиріг
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: