Сирні булочки: 250 гр пастоподібного сиру 2 яйця 3 ст. л. цукру щіпка солі 1 п. ванільного цукру (10 гр) 1 п. розпушувача (15 гр можна менше) 250 гр борошна 1-2 ст. л. молока для мастила. Сир, яйця, цукор, ванільний цукор і сіль розмішати віночком до однорідності. Просіяти борошно з розпушувачем і замісити м'яке, липучее тісто. Деко застелити пекарської папером і змастити соняшниковою олією. Вологими руками сформувати булочки, викласти на деко і запікати в попередньо розігрітій духовці при 190С приблизно 12 хвилин. Потім дістати булочки, змастити молоком (пензликом), хто бажає, можна посипати трохи цукром і знову в духовку на 3-5 хвилин, до зарум'янювання.
|