Головна » Статті » Рецепти

Макарони з грибами і куркою
Макарони з грибами і куркою:

макарони 400 грам
свіжі печериці 400 грам
куряче філе 400 грам
м'який плавлений сир 200 грам
сіль
рослинне масло.

Куряче філе помиємо, обсушим і наріжемо однаковими невеликими шматочками. Викладемо в глибоку сковороду з нагрітою олією, посолити і смажимо, періодично помішуючи, близько 10 хвилин. Печериці почистимо, помиємо і дрібненько наріжемо. Після закінчення часу покладемо до курячого філе і смажимо ще близько 7 хвилин. Додамо м'який плавлений сир і смажимо до повного розчинення сиру. Макарони зваримо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Воду зіллємо, а макарони добре промиємо. Перекладемо макарони в сковороду з грибами і куркою, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.

Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: смажимо, макарони

Рекомендовані рецепти:

"Червона ікра" з манної крупи
Смачні сирники
Бразильський сирний хліб
Українські пампушки з часником
Ковбойська яєчня
Свинина по-китайськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: