Макарони з грибами і куркою: макарони 400 грам свіжі печериці 400 грам куряче філе 400 грам м'який плавлений сир 200 грам сіль рослинне масло. Куряче філе помиємо, обсушим і наріжемо однаковими невеликими шматочками. Викладемо в глибоку сковороду з нагрітою олією, посолити і смажимо, періодично помішуючи, близько 10 хвилин. Печериці почистимо, помиємо і дрібненько наріжемо. Після закінчення часу покладемо до курячого філе і смажимо ще близько 7 хвилин. Додамо м'який плавлений сир і смажимо до повного розчинення сиру. Макарони зваримо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Воду зіллємо, а макарони добре промиємо. Перекладемо макарони в сковороду з грибами і куркою, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.
|