Головна » Статті » Рецепти

Салат «Альпійський» з куркою та горіхами
Салат «Альпійський» з куркою і волоськими горіхами:

150 г копченого або смаженого курячого м'яса;
2 помідори;
жменю смажених волоських горіхів;
зелень будь-яка за смаком;
сухарики 2 жмені;
майонез або сметана;
сіль і перець чорний мелений.

М'ясо порізати дрібним кубиком. Помідори порізати кубиком. Порізати зелень. Сухарики можна приготувати самим, а можна використовувати і куповані. Для приготування саморобних сухариків порізати хліб кубиками і підсушити на сковороді. Горіхи порубати, але не в крихту. Салат «Альпійський» можна перемішати в мисці, а можна викласти шарами. М'ясо, помідори, посолити, поперчити, промазати майонезом. Зверху викласти сухарики, горіхи і зелень. Перед подачею перемішати.

Просмотров: 650
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, сухарики

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Закусочні рибні кульки
Рулет з макової начинкою
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Хрустка випічка
Салат з манго і помідорів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: