Салат «Альпійський» з куркою і волоськими горіхами: 150 г копченого або смаженого курячого м'яса; 2 помідори; жменю смажених волоських горіхів; зелень будь-яка за смаком; сухарики 2 жмені; майонез або сметана; сіль і перець чорний мелений. М'ясо порізати дрібним кубиком. Помідори порізати кубиком. Порізати зелень. Сухарики можна приготувати самим, а можна використовувати і куповані. Для приготування саморобних сухариків порізати хліб кубиками і підсушити на сковороді. Горіхи порубати, але не в крихту. Салат «Альпійський» можна перемішати в мисці, а можна викласти шарами. М'ясо, помідори, посолити, поперчити, промазати майонезом. Зверху викласти сухарики, горіхи і зелень. Перед подачею перемішати.
|