Головна » Статті » Рецепти

Котлети з фаршу в духовці
Котлети з фаршу в духовці:

0,5 кг м'яса (свино-яловичого фаршу);
2 шт. картоплі;
1 цибуля;
2-4 зубчики часнику;
3 скибочки м'якушки хліба;
вершкове масло;
панірувальні сухарі;
4 ст. ложки майонезу;
сіль, перець.

Отже, якщо фарш ще не готовий, пропускаємо мясо через м'ясорубку. Картоплю натираємо на тертці, цибулю нарізаємо, часник раздавливаем, все це додаємо до фаршу. М'якушка хліба замочуємо у воді, потім віджимаємо і також додаємо у фарш. Після чого кладемо майонез, солимо, перчимо, потім ретельно перемішуємо. Намочивши руки, по черзі формуємо котлети, кожну з яких треба обваляти в панірувальних сухарях, і викладаємо деко, злегка змащене олією. Запікати котлети спочатку треба протягом 15-20 хвилин при температурі 180 0С. Потім на деко можна підлити трохи води, а котлети варто змастити вершковим маслом для соковитості, і відправити назад в духовку ще на чверть години.

Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: фаршу, котлети

Рекомендовані рецепти:

Простий рецепт домашнього морозива
Яєчня по-італійськи
Заливний пиріг з грибами
Печінкові трюфеля в сирі
Творожник "Далматинець"
Лимонно-горіхові млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: