Тефтелі з ніжним картоплею: 0.5 кг фаршу 3 цибулини 100 гр рису 3 зубчики часнику 7-8 великих картоплин 2 морквини 1 болгарський перець 2 ст. ложки томатної пасти сіль, перець, лавровий лист олія для смаження. Розігріваємо масло й обсмажуємо дрібно нарізані цибулю, моркву і перець. Додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще пару хвилин. Наливаємо воду і кладемо почищену картоплю. Солимо, перчимо. Поки картопля закипає, готуємо фарш. Трьом 2 цибулини і часник. Рис замочуємо гарячою водою хвилин на 30. У мене був 5-тімінутка, тому я не замочувала. Перемішуємо фарш з цибулею, часником, рисом, солимо, перчимо і добре вимішуємо.Формуємо тефтелі і викладаємо на картоплю в киплячий бульйон. Варимо до готовності картоплі і рису. Додаємо спеції.
|