Головна » Статті » Рецепти

Тефтелі з ніжним картоплею
Тефтелі з ніжним картоплею:

0.5 кг фаршу
3 цибулини
100 гр рису
3 зубчики часнику
7-8 великих картоплин
2 морквини
1 болгарський перець
2 ст. ложки томатної пасти
сіль, перець, лавровий лист
олія для смаження.

Розігріваємо масло й обсмажуємо дрібно нарізані цибулю, моркву і перець. Додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще пару хвилин. Наливаємо воду і кладемо почищену картоплю. Солимо, перчимо. Поки картопля закипає, готуємо фарш. Трьом 2 цибулини і часник. Рис замочуємо гарячою водою хвилин на 30. У мене був 5-тімінутка, тому я не замочувала. Перемішуємо фарш з цибулею, часником, рисом, солимо, перчимо і добре вимішуємо.Формуємо тефтелі і викладаємо на картоплю в киплячий бульйон. Варимо до готовності картоплі і рису. Додаємо спеції.

Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажуємо, тефтелі

Рекомендовані рецепти:

Домашні пряники "М'ятні"
Львівський сирник
Сирні оладки з зеленню
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Великодні паски
Закритий лимонний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: